Satsang with Giten, August – October, 2018, in Stockholm

Giten's birthday, 2018, vitsippor+i profil

WHEN THE DROP BECOMES THE OCEAN

Satsang med Giten

Augusti – oktober, 2018, i Stockholm 

  

“Jag trodde aldrig att samadhi var möjligt, men i satsang med Giten, så knackar samadhi på dörren.”

– Padma

“När jag deltog i Satsang med Giten för första gången, så kände jag att jag hade hittat rätt. Jag kände att jag hade hittat hem. Jag trodde aldrig att en 2-timmars Satsang kunde gå så djupt. Den kärlek som jag hittade inom mig själv under Satsang med Giten bara fortsatte i en veckas tid efter Satsang.” 

– Iiris, speciallärare för autistiska barn och deltagare i Satsang med Moji och Eckhart Tolle

“Giten are real. Authentic on his way and self. A loving man, who knows the science of truth, love and life.”

Prem Pathik, India

Dessa satsanger med Giten är en direkt insikt och erfarenhet av varande. De är ett direkt möte med andlighet. Under dessa satsanger kommer Giten att prata om många djupgående aspekter av meditation och tala om grunden för att totalt gå in i den andliga erfarenhet av samadhi som Upanishaderna pratar om. Dessa satsanger med Giten kommer att vara fullt av praktisk visdom för dem som är mogna och redo att ge sig ut på en resa till källan, till källan av deras eget varande.

Under dessa satsanger kommer Giten att tala om Upanishaderna, Indiens klassiska insikt och visdom: kärnan och processen i meditation, de kvaliteter som behövs av en sökare som tillåter honom att utveckla hela sina potential, farorna och fallgroparna längs vägen, att hitta sin egen inre källa till kärlek och lycka som inte är beroende av andra eller av yttre orsaker samt den harmoniska dansen mellan meditation och kärlek, mellan kärlekens väg och meditationens väg.

Dessa satsanger stöds av stilla satsang med Giten, som är en direkt insikt och erfarenhet av varande. Det är då vi finner vår sanna potental och droppen uppgår i oceanen.

SWAMI DHYAN GITEN, andlig lärare och bästsäljande författare, har mer än 30 års erfarenhet av individuell konsultation och undervisning i meditation och medvetenhet. Han är utbildad i USA, Indien, Italien och Sverige.

När Giten var 23 år, så fick han vägledningen av den gudomliga närvaron i en transsession med amerikanska transmediet Lin David Martin: ”Du har lyssnat till din intuition, till din sanna inre röst, mer än de flesta. Du har sökt kontakt med anden under en lång tid och nu börjar det att manifesteras på det yttre planet. Du har fått gåvor i tidigare inkarnationer och nu kommer allting att komma ganska lätt för dig. Jag vill att du ger din energi i andras liv, för det kan du.”

En andlig lärare, som har väglett tusentals personer över hela världen, sa 1984 till Giten: “Du kommer att försvinna i stillheten.”

Han är författare till bästsäljande boken på svenska, “Meditationens Sång – Om meditation, relationer och andlig kreativitet”, som finns tillgänglig på Adlibris.se. Han är författare till följande titlar på engelska: “The Silent Whisperings of the Heart – An Introduction to Giten’s Approach to Life”, “Presence – Working from Within. The Psychology of Being”, “The Language of Silence – From Darkness to Light”, “The Way, the Truth and the Life: On Jesus Christ, the Man, the Mystic and the Rebel” and “Silence is the Way – On the teachings of Buddha.” Samtliga engelska titlar finns tillgängliga på internationella internetbokhandeln Lulu: www.lulu.com/spotlight/Giten

Praktisk information:

TID: 10 torsdagkvällar. 19.00 – c:a 21.00. 2, 9, 16, 23, 30 augusti. 6, 13, 20, 27 september. 4 oktober.

PLATS: Stockholm.

KOSTNAD: 1200:-

INFORMATION OCH ANMÄLAN: swami.dhyan.giten(a)gmail.com

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s