Nyhet! BEING med Giten: Silence – The Original Source – Individuell 1-dags-Satsang med Giten (Svenska)

Innes, Giten och Mukta
Inituation, Toshen
Giten, foto, meditation, gul tröja
NYHET!
BEING med Giten:
Silence
 – The Original Source
 
 When the Drop
 becomes the Ocean

Individuell 1-dags Satsang med Giten – 

En unik syntes mellan terapi och meditation

“Giten gav mig livet tillbaka. Ett uppvaknande. Jag har sett det vackra i livet, och jag vet att det här är vägen.

Tycker mycket om Giten. Han är fantastisk. Den närvaron och inverkan han har på människor. Hans klokskap och humor.”
– Prem Mukta, Stockholm
 

“När jag deltog i Satsang med Giten för första gången, så kände jag att jag hade hittat rätt. Jag kände att jag hade hittat hem. Jag trodde aldrig att en 2-timmars Satsang kunde gå så djupt. Den kärlek som jag hittade inom mig själv under Satsang med Giten bara fortsatte i en veckas tid efter Satsang.”

– Iiris, speciallärare för autistiska barn, deltagare i Satsang med Moji och Eckhart Tolle samt deltagare i Being – individuell Satsang med Giten

Djupt inom oss finns det inre varandet, vårt autentiska själv, den meditativa kvaliteten inuti, den inre stillheten och tomheten, den inre källan till kärlek och sanning, där vi redan är ett med livet.

Denna individuella 1-dags Satsang med Giten är en unik möjlighet att göra en vacker och mystisk resa  genom vårt vibrerande varandes alla möjligheter genom de 7 chakras och de 7 energikropparna. Med varje nivå av de 7 kropparna som vi utvecklar, så öppnar sig gränslösa möjligheter för oss. 
Det är en resa in i stillheten i vårt djupaste inre varande, in i vår ursprungliga källa, som vi kommer från och som vi kommer att återvända till. Det är att gå från sinne till icke-sinne, där vi försvinner i  stillheten i vårt djupaste inre varande. En ny harmoni inom oss uppstår från det inre varandet. Det är att upptäcka vår inre gränslösa och oändliga källa av kreativitet. Vår egen visdom uppstår från inom oss själva. Vår individuella flod når oceanen och blir ett med oceanen. En oändlig stillhet och tomhet uppstår inom oss. Det är då droppen blir oceanen.
 Giten kommer att använda ord, stillhet och medvetenhet, för att hjälpa dig att utforska de 7 chakras och de 7 energikropparna och att utforska skillnaden mellan personligheten och det inre varandet, för att återupptäcka ditt autentiska inre varande, den inre kapaciteten att överlämna oss till livet, där vi finner en glädjefull, levande och expanderande relation och enhet med Existensen.
Detta program är en inbjudan till människor som har tillräcklig livserfarenhet, för att upptäcka sitt eget autentiska inre varande. För att boka denna individuella dag med Giten, så behöver du ha träffat Giten tidigare i Satsang eller i individuell konsultation.

Denna heldag inleds med inleds med att Giten gör en 10-minuters intuitiv kartläggning av ditt chakrasystem och de sju energi kropparna, för att avgöra var utvecklingspotentialen finns i ditt liv just nu. Denna kartläggning av din utvecklingspotential kommer vara vägledande för hur din individuella heldag utformas. 

Under denna dag kommer Giten att använda individuell vägledning, medvetenhetsövningar, kreativitet och Satsang i stillhet och meditation, för att hjälpa dig att upptäcka ditt autentiska inre varande.

Denna individuella Satsangdag är både värdefull för människor som vill upptäcka sitt eget autentiska varande och för terapeuter, lärare och healers som vill förstå alla dimensioner av det mänskliga medvetandet.

 

Pris: Heldag kl 10-18 med Giten: 1500:-.
Mottagning i Farsta 15 minuter från Stockholm C.
Information och bokning: swami.dhyan.giten@gmail.com
Rekommenderade förkunskaper: Gitens bok Meditationens Sång – Om meditation, relationer och andlig kreativitet (Solrosens förlag, 2001, tillgänglig på Internetbokhandeln www.adlibris.se)
 
Denna 1-dags Satsang kan också hållas i Stockholm för en mindre grupp av människor (3-6 personer) efter att de mött Giten tidigare i Satsang.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s